LVG og Jones håber på spilletid

Manageren ser gerne, at Phil Jones får nogle minutter i benene i de kommende landskampe, og det gør spilleren selvfølgelig også selv.

Han har været ude i store dele af sæsonen med den milde blodprop, som han på forfærdeligste vis pådragede sig, da sæsonen skulle til at begynde. Nu er Phil Jones dog ved at være helt tilage, men det kræver kamptræning, hvis han igen skal være 100 % klar til at indgå i Manchester Uniteds startopstilling.

Kamptræningen kan meget vel komme i de kommende landskampe for England, og LVG ser meget gerne, at Jones vender tilbage til Manchester United med spilletid i benene. 

– Det er altid en ære for spillerne at repræsentere deres land. Jeg håber, at Phil Jones får nogle gode minutter i de kampe, for det kan også hjælpe os i Manchester United på den lange bane. Jeg vil være rigtig godt tilfreds, hvis han kommer på banen, siger LVG til MUTV.

Jones selv er selvfølgelig glad for at være udtaget, men hans største mål er netop nu at spille sig tilbage i startopstillingen i Manchester United, understreger han.

– Jeg er altid stolt af at repræsentere England. Jeg ønsker at være en del af truppen, som skal spille med til EM, det er klart. Lige nu og her handler det dog om at komme tilbage i form og kæmpe for min plads i Manchester United, siger Phil Jones til MUTV.

England spiller fredag på hjemmebane mod Estland i kvalifikationen. 

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Forrige artikel

Fergie om Morrison: Sørgeligste historie i min tid

Næste artikel

Beckham ser frem til Old Trafford-comeback

ANNONCE