LvG ryster Mourinho-kritik af sig

Jose Mourinho sætter spørgsmålstegn ved Luke Shaw-handlen, der i hans øjne var alt for dyr. Louis van Gaal vil ikke svare på kritikken offentligt.

Luke Shaw blev den fjerdedyreste forsvarsspiller i fodboldhistorien, da han skrev under med Manchester United for omkring 27 millioner pund. Det, krydret med spillerens kontrakt, der eftersigende ligger på 100.000 pund i ugen, er for meget for en 19-årig, mener Chelsea-manager Jose Mourinho. 

– Hvis vi skulle betale så meget for en 19-årig, så ville vi ødelægge os selv med financial fair play-reglerne og smadret harmonien i omklædningsrummet. Betaler man så meget til en 19-årig dreng – en fantastisk spiller – så ville andre spillere blive utilfredse, lyder det fra portugiseren. 

– De ville sætte spørgsmålstegn ved, hvordan en 19-årig kan tjene mere end dem, når de nu har vundet så og så meget og spillet over 200 kampe. 

Louis van Gaal kender Jose Mourinho fra sin tid i FC Barcelona. Han vil tage diskussionen med sin kammerat under fire øjne. 

– Jeg behøves ikke svare på kritikken i medierne – den tager jeg med Jose alene, svarede den nye Manchester United-boss i dag. 

Jose Mourinho og Chelsea førte længe kapløbet om Chelsea-tilhængeren Luke Shaws underskrift, men Manchester United endte med at vinde dysten. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Det sagde van Gaal på pressemødet

Næste artikel

Rooney vil have anførerbindet

ANNONCE