Det sagde van Gaal på pressemødet

Cheftræneren kunne blandt andet afsløre, at Rafael er ude med en skade til aftenens kamp

I aften kl. 22.06 dansk tid tørner Manchester United ud mod Roma i sæsonens anden kamp på deres forsæson i USA. Her skal de forsøge at følge op på det flotte 7-0 resultat mod LA Galaxy, men dette bliver uden Rafael, der er ude med en lyskenskade.

– Vi må vente og se (med hans skade, red.), men vi ved, at han ikke kan spille (lørdag aften, red.), var meldingen fra hollænderen, som dog ser frem til igen at se en masse spillere an.

Hårdt at spille i varmen

Kampen mod spilles kl. 14 lokal tid, og ligesom da Holland spillede i Fortaleza ved VM, irriterer tidspunktet Louis van Gaal, som dog tager det som det kommer – og igen vil forsøge at give alle mand spilletid.

– Det er utroligt, at vi skal spille kl. to om eftermiddagen (lokal tid, red.), men vi vil tilpasse os til situationen.

– Alle spillere vil få 45 minutter hver, bortset fra Tom (Cleverley, red.) og Blackett, som vil spille 90 minutter, og for dem bliver det hårdt. 

– Vi har nok spillere til, at de hver kan få 45 minutter, og jeg håber på, at vi kan holde drikkepauser. Jeg vil prøve at overbevise dommeren om, at vi får drikkepauser, ligesom jeg gjorde i Fortaleza (til VM, red.).

Forbedringer hver dag

Louis van Gaal indrømmede igen, at den lille forberedelsestid har været en hæmsko, men roser igen sine spillere for deres omstillingsparathed i træningspassene. 

– Spillerne er villige til at tage al den information vi giver dem til sig, hvilket er meget vigtigt. De har lyst til at udføre vores filosofi. Vi må bare vente og se, hvordan det udvikler sig.

– I morges havde vi ikke et godt træningspas. Det var 11 mod 11, men i aftes var positioneringsspillet rigtig godt. De gjorde banen stor, når de havde bolden, og lille, når de var uden bolden.

– Jeg ser forbedringer for hver dag der går, men også mindre gode ting. Det er det vi er her for at forbedre.

– Du er nødt til at tage højde for modstandernes kvaliteter og give dit hold struktur, så da vi spillede her til morgen havde vi et hold, der spillede som United og et, der spillede som Roma. Vi gav dem struktur.

 

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Cleverley: Jeg passer ind i systemet

Næste artikel

LvG ryster Mourinho-kritik af sig

ANNONCE