Pochettino: Perfekt præstation af os

Mauricio Pochettino var yderst tilfreds med sit mandskabs præstation, og roste specielt Dele Alli efter kampen.

– Vores præstation i anden halvleg var helt perfekt. Jeg er meget tilfreds med holdet, der ydede et fantastisk stykke arbejde. Når man slår United med 3-0, så skal man være glad, sagde Spurs-manager Mauricio Pochettino efter kampen.

Sejren holder Spurs inde i kampen om mesterskabet. Leicester vandt tidligere på eftermiddagen i Sunderland, og Tottenham var derfor tvunget til at besejre United hjemme på White Hart Lane, hvis drømmen om mesterskabet skulle holdes i live.

Og United blev i den grad sat til væks i London, da Spurs på under ti minutter sendte bolden tre gange ind bag David de Gea. Tottenham har nu syv point op til Leicester, og tror stadig på at det kan lykkes at indhente Ranieris tropper.

Det første mål væltede United i dag, og det var da også netop manden bag dette mål, der efter kampen blev fremhævet af manager Mauricio Pochettino.

– Dele Alli bliver 20 i morgen, det var vigtigt for ham og for hele holdet. Han viser hele tiden sit enorme potentiale og store kvalitet. Han er en moden spiller, og en meget spontan spiller. Vi er meget glade for ham, lød de rosende ord fra Pochettino.

Kampen blev rykket en halv time, da United sad fast i trafikken på vej til stadion. Men det påvirkede altså ikke hjemmeholdet, der leverede en fin præstation. Og Pochettino ville da heller ikke brokke sig over den udskudte start efter kampen.

– Det er altid svært, for man skal ændre lidt på sine rutiner. Det var det samme for begge hold. Men uanset hvad, er jeg meget tilfreds med vores præstation, sagde Spurs-chefen efter sejren mod United.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Schneiderlin: Det burde ikke kunne ske

Næste artikel

LvG: Stadig med i ræset

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share