LvG: Ville jeg have det nemt, var jeg Spurs-manager

Louis van Gaal slår fast, at han på ingen måde fortryder at have sagt ja til Manchester United på trods af en svær start.

Louis van Gaal blev længe anset for at være favorit til at overtage det varme sæde i Tottenham, før Manchester United meldte sin interesse i 11. time. 

Starten hos de detroniserede mestre har dog langt fra været en dans på roser for den 63-årige hollænder. Nu slår van Gaal dog fast, at han traf den rigtige beslutning. 

– Nej, jeg fortryder ikke, at jeg tog dette job. Ja, det er en kæmpe opgave, jeg har påtaget mig i Manchester United. Det er jeg klar over, siger van Gaal til The Express. 

Engelske medier har spekuleret i, om van Gaal er blevet overrasket over tingenes tilstand i United efter katastrofesæsonen under Moyes. 

Men det afviser van Gaal nu selv. 

– Situationen er ikke værre, end jeg havde troet – jeg vidste, hvad jeg stod over for. 

– Jeg kunne have valgt et nemmere job. Hvis jeg var taget til Tottenham, havde opgaven ikke været lige så enorm som i United, lyder det fra van Gaal, der fortsætter. 

– Rent finansielt var Tottenham stort set lige så attraktiv som Man United. Men i min optik er Man United stadig Englands største klub, og det er Tottenham virkelig ikke. 

Louis van Gaal er ansat på en treårig kontrakt.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rooney om Falcao: En af de bedste

Næste artikel

Van Gaal roser United-ledelsen

ANNONCE