Målløs affære og rødt kort til Casemiro på Old Trafford

Manchester United spillede i dag 0-0 mod Southampton i klubbernes andet Premier League-opgør denne sæson. Størstedelen af kampen var bræget af en tidlig udvisning til Casemiro.

Manchester United tog i dag hjemme imod Southampton. United skulle forsøge fortsat at holde fast i deres top-4-placering, mens Southampton havde revanche til gode efter at have tabt det første premier league-opgør de to hold spillede tidligere på sæsonen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Manchester United kom ind til kampen med en meget offensiv opstilling, men det blev hurtigt ændret. Casemiro fik nemlig et direkte rødt kort efter blot 34 minutter spillet. Erik ten Hag valgte derfor at tage Wout Weghorst ud og skifte Scott McTominay ind kort efter det røde kort.

Med en mand i undertal skulle United nu jagte en sejr på Old Trafford. Selvom hjemmeholdet spillede størstedelen af kampen 10 mod 11, var det stadig United, som var mest offensiv. Southampton kom dog til flere gode kontramuligheder, men efter 90 minutter lykkes det hverken United eller Southampton at score. Kampen sluttede 0-0.

Trods den målløse affære kunne tilskuerne overvære en meget spændende og hurtigtspillende kamp med flere store chancer til begge hold. Ét point til hver betyder dermed, at United fortsat ligger på tredjepladsen med to points ned til Tottenham, som ligger på fjerdepladsen med 48 points. Southampton befinder sig efter kampen stadig på sidstepladsen i Premier League, hvor de nu har to points op til 17 pladsen, som kan sikre holdet endnu en sæson i verdens bedste liga.

Resultat: Manchester United 0 – 0 Southampton

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

4 kommentarer
 1. Vi skal nok være glade for at Southampton er så tandløse offensivt, de spiller og spiller stort set uden slutprodukt.

  Men kæmpe indsats af gutterne idag, helt fortjent på point på kontoen efter en sejtrækker fra alle mand.

  Er skuffet over Casemiro, alt for satset i den tackling og nu ude 3 kampe igen, det pletter hans ellers fremragende sæson inftil nu.

  Sancho og Antony er heller ikke på toppen, syntes de begge har svært ved at udfordre deres direkte modspiller, men det var selvfølgelig også under vanskelig forhold i dag, forventer dog meget snart forbedringer i deres spil generelt.

  Bruno må være en træt mand efterhånden, ETH skal holde ham fit længe endnu, syntes man kan sechsn køre de sidste 20 minutter på dampene i dag.

  Stærkt indhop af Mctominey idag, fylder meget og får sat nogle offensive aktioner op ved at tænke hurtigt på omstillingsmulighdderne.

  Lige før jeg mener han ville udfylde Weghorst position bedre…indtil vi får en rigtig 9er på plads

  Licha er min MOM, selv ikke et tidligt gult kort da han skulle rydde op efter Casemiros dårlige pasning kunne holde ham fra at tage ansvar sammen med Varane centrsl i forsvaret, stærk indsats igen.

  Godkendt kamp alt taget i betragtning

  GGMU

  1. Enig Thomas.
   Alle ville kunne udfylde den position ligeså godt som Weghorst. Fred eller Mctominay, som faktisk viste rigtig gode vendinger i dag, som man aldrig ser Weghorst lave. Weghorst er sådan lidt a la Crouch i sine vendinger og løb.
   Eller Pellestri/Garnacho, som i det mindste har teknik og hurtighed til at spille den retur, og komme i position igen et stykke længere fremme på banen.
   Vi er jo allerfarligst når vi spiller hurtigt rundt, uanset om den ryger fremad, ud til siden, eller bare rundt i små hurtige trekanter. Synes lidt det hele stopper når Weghorst får den.
   Bestemt en godkendr kamp. Vi kan til enhver tid bedre bruge det ene point end Southampton, som jeg iøvrigt ser som en sikker nedrykker.

   1. OH

    Ja helt enig, jeg har den største respekt for ETH og skal på igen måde gøre mig klogere end ham på fodbold, meen kan jo høre på div “pundits” at de også stiller spørgsmålstegn ved Weghorst.

    At manden nu har startet 13-14 kampe i streg med sølle 2 mål på kontoen er ubegribeligt, og når man så også ser på hans “output” i kampene er det jo faktisk helt på månen at han får så stor tillid af ETH.

    Som Mølby straks påpegede efter udvisningen af Casemiro at han ville tage Weghorst ud fordi de øvrige offensiv spillere havde masser af fart og det er lige præcis min pointe, Weghorst er for langsom og tung uden den fysik man skulle tro han har pga størrelsen og Ja han minder om Peter Crouch “Storken” men Crouch havde både teknik og var stærk i hovedespillet, mindst 2 niveauer bedre end Weghorst, og når vi ikke kan regne med Martial mere pga konstante glasben og svage hofter eller andre skavanker, så lad os forsøge med en hurtig bevægelig type som f.eks Pellistri oppe foran, eller måske lade Mctominey tage rollen som tankforward, han har lidt af de samme attributter, bare bedre på alle parametrene end Weghorst.

    Vi spiller jo ikke med specielt mange indlæg alligevel, og når vi endelig gør så kommer Weghorst ikke frem til den pga han er alt for langsom, ja selv Elanga kunne være et bud, han er hurtig og rap på fødderne, alt andet end Weghorst fra start.

    Kunne virkeligt godt tænke mig at høre ETH svare direkte på hvorfor han mener Weghorst er en gevinst for holdet.. ?

    Jeg kan ikke se det.

    GGMU

Skriv et svar
Forrige artikel

Startopstilling: Meget offensiv opstilling

Næste artikel

Karakterbogen: United i undertal stod godt defensivt

ANNONCE