Målmandstalent klar til at gribe chancen

Joel Pereira har fået smag for førsteholdet, efter han sad på bænken i sidste måned mod FC Midtjylland.

Louis van Gaal behøver ikke kigge længere end til U21-holdet, hvis David de Gea eller Sergio Romero går i stykker. For 19-årige Joel Pereira er klar til at tage skridtet op på førsteholdet. 

Sådan lyder det fra reservemålmanden, der sad på bænken i 5-1-sejren over FC Midtjylland i sidste måned grundet en skade til de Gea. 

– Jeg arbejder altid på samme måde, men nu skal jeg være mere fokuseret og klar. Nu ved jeg, at hvis der sker noget med de Gea eller Romero, kan jeg komme til at sidde på bænken. Så jeg skal hele tiden være klar til at spille, siger den schweiziskfødte portugiser til Manchester Evening News. 

Han indrømmer samtidig, at der var en vis ærefrygt forbundet med at træde ind på Old Trafford. 

– Det var en stor oplevelse at sidde i omklædningsrummet med spillerne. Det er lidt anderledes end at spille for reserverne. Der var 75.000 tilskuere på stadion, og selvom jeg kun sad på bænken, kunne jeg kun tænke på, hvordan det må være at spille foran så mange mennesker, forklarer Pereira. 

Der var nu “blot” 58.609 tilskuere på lægterne mod de danske mestre, da United grundet svindende billetsalg havde valgt at lukke en sektion på stadion af. 

Joel Pereira kom til Manchester United fra Neuchatel Xamax i 2012. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Jesse Lingards guide til succes på Old Trafford

Næste artikel

- Han råber tit af mig

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share