Maguire: Det bedste hold tabte

En nedtrykt Harry Maguire føler United fortjente bedre i Europa League-semifinalen mod Sevilla og påpeger, at det bedste hold tabte kampen.

United færdiggjorde sæsonen med et uønsket hattrick. For tredje gang kunne Solskjærs tropper se sig slået ud af en semifinale. Denne gang var det til Sevilla, men ifølge United-kaptajnen var det et misvisende resultat i aftenens kamp.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi skulle have fået mere ud af vores chancer. Det bedste hold tabte, udtaler Maguire til BT Sport. 

‘De Røde Djævle’ afslutter sæsonen med en tredjeplads i Premier League og uden trofæer, og det er der bestemt ikke grund til at være tilfreds med. 

– Mange vil sige, at vi har haft en god sæson, men ønsker vi at slutte som nummer tre igen? Nej, bestemt ikke, afslutter Maguire. 

Og det har Maguire ret i. United har utvivlsomt rykket sig fra sidste sæson, og der har været positive tegn at spore, men en snigende selvtrilfredshed på holdet vil være dybt forkert. Der er plads til markant forbedring på flere områder. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sevilla slog uskarpe United

Næste artikel

Karakterer: Midtbanen bedst på en ringe aften

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share