Sevilla slog uskarpe United

Semifinalen blev igen-igen endedestinationen for Manchester United, da de rendte ind i Europa League-specialisterne fra Sevilla, der vandt kampen 2-1.

Manchester United havde meget at bevise søndag aften, da de skulle forsøge at komme i en finale for første gang ud af tre mulige forsøg i denne sæson, da det var Europa League-finalen, der stod på spil.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det var dog specialisterne i netop denne turnering i Sevilla, som skulle besejres. Og andaluserne er ikke uefne i knockout-kampene i denne turnering – faktisk havde de vundet 16 ud af de foregående 17 af slagsen før denne kamp.

United kom godt fra start, da Anthony Martial lavede en smuk aflevering videre til Marcus Rashford, som i skudøjeblikket blev tacklet af Diego Carlos på ulovlig vis; straffespark. Som så ofte før, var Bruno Fernandes ansvarlig for dette, og ligesom før, eksekverede han også sikkert til 1-0.

Herefter kom Sevilla bedre med i kampen, som blev fint illustreret efter 25 minutter, hvor Sergio Reguillon slap igennem venstresiden, løb mod baglinjen og sendte et indlæg mod bagerste stolpe, som den tidligere Liverpool-spiller Suso var klar til at smide bag David de Gea til 1-1.

Efter pausen var United kommet ud med en helt anden attitude, hvor der blev skabt chancer på chancer. Mason Greenwood havde en stor mulighed alene med Bono i Sevilla-målet, Martial fik afvist et forsøg af Sevilla-keeperen og Rashford fik også blokeret en fin mulighed – ind ville bolden ikke.

United slap foden fra speederen, og når man gør det mod Sevilla, så straffes man. Et indlæg kom ind fra Uniteds venstreside, og da Victor Lindelöf og Aaron Wan-Bissaka ikke helt kunne blive enige om, hvem af dem, der var ansvarlige for Luuk de Jong, kunne den indskiftede angriber nemt gøre det til 2-1.

Mere blev det ikke til, og United måtte endnu en gang gå skuffede fra en semifinale, mens Sevilla cruisede videre til finalen i den turnering, de havde vundet tre år i træk mellem 2014 og 2016.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling: Genvalg til Fred og De Gea med fra start mod Sevilla

Næste artikel

Maguire: Det bedste hold tabte

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share