Karakterer: Midtbanen bedst på en ringe aften

Der var få lyspunkter at tage med fra aftenens Europa League-exit mod Sevilla, mens flest måtte nøjes med en dårlig karakter efter kampen i dag.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 6
Laver et par fine redninger, dog uden at være decideret kampafgørende. De to mål kunne han absolut intet gøre ved.

Aaron Wan-Bissaka – 5
Er som altid helt forrygende i sine tacklinger og var også god mand mod mand, men ødelægger en ellers fin defensiv aften ved ikke at bakke Lindelöf op i feltet ved 2-1-scoringen. Bidrager heller ikke nok offensivt.

Victor Lindelöf – 5
Er i min bog hovedskyldig i Luuk de Jongs 2-1-scoring, hvor han – som det også er sket før på sæsonen – helt slipper sin mand. Udover det sætter han dårligt en fod forkert, men man kan ikke komme over 5-tallet, når man ikke kan følge sin mand i feltet.

Harry Maguire – 6
Anderledes positivt var det at følge Harry Maguire, som uden at shine spillede en fin kamp. Havde fint styr på angriberne og fik dirigeret fint rundt. Ikke hans ansvar, at hans holdkammerater ikke kan holde deres markeringer på de to indlæg, der førte til målene.

Brandon Williams – 4
Ikke en strålende aften for Williams, der både slap sin mand til 1-1-målet og i virkeligheden også var for passiv ved sejrsmålet, og lod sin mand slå indlægget alt for upresset. Var derudover for overtændt.

Fred – 6
Spillede vel nok sin bedste kamp siden lockdown, og havde utvivlsomt hevet sig op på et 7-tal, hvis hans afslutning på kampen var bedre. Specielt i første halvleg var han god til at bryde spillet, mens hans boldomgang var langt bedre end den var mod FCK. Et stort 6-tal til brasilianeren.

Paul Pogba – 6
Var for langsom på bolden i første halvleg, men var en af banens absolut bedste i anden halvleg, hvor driblinger, afleveringer og relationer sad i skabet. Ingen tvivl om, at han skal længere frem på banen, hvis han skal vise, hvad han er værd.

Bruno Fernandes – 7 (Kampens spiller)
Bruno Fernandes fortsætter med at vise enorm MVP-karakter for dette United-hold, hvor han udover det konverterede straffespark viser enorm gejst og viser flere genialiteter på bolden. Var lige ved at lave en genial assist til Mason Greenwood i starten af første halvleg, som fortjente bedre.

Mason Greenwood – 6
Den førnævnte brændte chance var ingen dårlig afslutning af Greenwood, der havde taget et fint løb – det var blot en god redning. Alt lykkedes ikke for den 18-årige angriber i dag, men det er tydeligt, at han er blevet langt bedre i relationsspillet. Meget sigende, at det er ham, der blev på banen og ikke Rashford, da der skulle nye kræfter ind.

Marcus Rashford – 4
Marcus Rashford ligner en mand, der er glad for, at 19/20-sæsonen er overstået, og det er en sæson, han kan være umådeligt stolt af. Til gengæld skal han ikke roses for kampen i dag – her var han kort sagt uskarp i langt det meste, han foretog sig.

Anthony Martial – 6
Ikke helt i samme spilhumør som mod FCK, men leverede alligevel ren magi i scoopturn-afleveringen til Rashford, der førte til straffesparket. Kunne godt have scoret en enkelt i dag, men skarpheden manglede.

Indskifterne er udenfor bedømmelse.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Maguire: Det bedste hold tabte

Næste artikel

Solskjær begræder spildte chancer

ANNONCE