Maguire fundet skyldig i anklager

United-kaptajnen er in absentia blevet fundet skyldig i de anklager, som de græske myndigheder stillede efter et slagsmål med politiet torsdag aften, skriver BBC.

Harry Maguire stod anklaget for grov vold, forsøg på bestikkele og på at modsætte sig anholdelse. Det er anklager, han er blevet fundet skyldig i, skriver BBC.

Maguire fik forleden lov til at forlade Grækenland og øen Mykonos, hvor det påståede overfald fandt sted, og han var ikke tilstede i retten imodsætning til sin bror Joe og en ven Christopher Sharman, der også begge stod anklagede.

Manchester United har ifølge Andy Mitten netop givet følgende statement:

“MUFC noterer dommen fra de græske domstole i dag. Harry Maguire har erklæret sig ikke skyldig hele vejen, og han holder fortsat stærk fast i sin uskyldighed. Det skal også bemærkes, at den græske anklager først sent i sagen bekræftede sine anklager og fremlagde beviser på dagen forud for retssagen og gav forsvaret lidt tid til at fordøje og forberede sagen.

Et ønske om at udskyde sagen blev afvist. På denne baggrund og sammenlagt med den betydelige mængde af beviser, som gendriver anklagerne, vil Harry Maguires advokater appellere sagen, så der kan komme en fuldgyldig og rimelig retssag på et tidspunkt,” lyder det fra United.

Hvornår det vil ske, ved vi endnu ikke, og Harry Maguire er også i første omgang fri til at genoptage træningen med Manchester United.

 

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Quiz: Kan du nævne Uniteds 20 dyreste indkøb gennem tiden?

Næste artikel

Maguire tilbagetrukket fra landsholdstjeneste

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share