Maguire skuffet over brændte chancer

Manchester United-kaptajnen var svært skuffet over, at han selv og Daniel James ikke udnyttede de to store muligheder, de havde.

Harry Maguire kan efterhånden siges at skylde flere mål, siden han blev offentliggjort som Manchester United-spiller i sommeren 2019. Efter i aften kan han med god grund skrive endnu en på regningen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den store englænder lykkedes nemlig ikke at korrigere bolden i mål, da den landede for fødderne af ham efter et hjørnespark i første halvleg. Med under en meters afstand var han kun i stand til at sende bolden på indersiden af stolpen med sin venstrefod. På det tidspunkt var stillingen 0-0.

– Jeg aner ikke, hvordan den ikke går ind, jeg skal score på den. Der er ingen undskyldninger for ikke at få sat bolden i nettet, udtaler Maguire til MUTV.

Også Daniel James missede en stor mulighed, der kunne have fordoblet Uniteds føring til 2-0.  

– Det var en frustrerende aften for os. Vi spillede ikke op til vores bedste, men kommer alligevel i en god position (ved 1-0, red.). Vi skal forsvare os bedre på den dødbold til sidst.

– Vi stod dybt og var ikke så gode på bolden, men det så længe ud til, at vi ville kunne hive 1-0 hjem, som ville være et godt resultat for os. Vi har dog en kamp endnu, tilføjer den 28-årige forsvarer.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kjær: Vi var dominerende

Næste artikel

Solskjær bekræfter kontraktforhandlinger med Bailly

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share