Maguire: Vi sørger for underholdning

Søndag måtte Manchester United ud i et nyt comeback for at sikre sejren, da man vendte 0-1 til 3-1 ude mod Tottenham. Kaptajn Harry Maguire mener, det bidrager til god underholdning, men også at det tydeligt viser holdets store styrke og tro på tingene.

Manchester United præsterede søndag endnu engang at vende et truende nederlag til sejr, da man i anden havleg gik fra 0-1 til 3-1 i udekampen mod Tottenham. Et scenarier vi United-fans efterhånden er blevet vant til i denne sæson, hvor spillerne har for vane at komme skidt fra land. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Først og fremmest er det utroligt (at vi bliver ved med komme tilbage, red.), men vi er også nødt til at stoppe med at indkassere det første mål og dermed gøre det lettere for vores fans og stab og se kampene. Men i det mindste sørger vi da for god underholdning, lyder det fra Harry Maguire til MUTV. 

– Det er bestemt ikke noget, vi bevidst går ud og gør, men det viser også, at vi har en stor tro på tingene og besidder en stærk karakter. Jeg synes også det beviser, at vi altid kan kæmpe os tilbage i kampene. Det har vi vist denne sæson.

– Vi har evnen til at score mål og de tre mål, vi scorede (mod Tottenham, red.), var af høj kvalitet, afslutter United-kaptajnen.

Manchester United har, med søndagens sejr over Spurs, i denne sæson dermed hentet ikke mindre end 28 point fra en tabende position undervejs i en Premier League-kamp. Det gør De Røde Djævle til ligaens klart stærkste comeback konger, da nummer to listen, Leicester, står noteret for ‘blot’ 16 point.  

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Storklubber lurer: Hvordan ser Lingards fremtid ud?

Næste artikel

United tre kampe fra historisk udebanestatistik

ANNONCE