Manageren glad for sejren

United fik en flot skalp i kampen mod Barcelona. Manageren var da også tydeligt tilfreds med mange ting.

Som flere af jer så, så besejrede United de forsvarende Champions League mestre, Barcelona, sent lørdag aften. Det skal selvfølgelig bemærkes, at Barcelona stillede op uden de største profiler, men derfor var sejren vigtig for LVG alligevel.

– Balancen på holdet er det vigtigste. Sidste år vandt vi også over Champions League-mestrene, og nu har vi gjort det igen. Det handler også om held, og de havde blandt andet tre skud på træværket.

– Jeg var også imponeret, da de unge kom på banen, for de viste en god kampgejst. Vi havde ligeså mange skud på mål som Barcelona, og jeg er meget tilfreds med det meste fra kampen, sagde LVG under pressemødet efter kampen. 

– Adnan spillede godt, og han fik scoret et flot mål. Han giver os en masse muligheder, når han spiller der. De unge spillede flot og aggresivt. Selvfølgelig begår de nogle fejl, men de spillede langt hen af vejen, som jeg ønsker at spille. 

Rooney og Memphis

Det har set meget lovende ud med Wayne Rooney og Memphis på toppen. De to ser ud til at supplere hinanden godt, og manageren har indtil videre været godt tilfreds med samarbejdet. 

– De gør deres bedste for at finde hinanden hele tiden. Det vil blive bedre, når de har vænnet sig til hinandens løbemønstre, men jeg synes, de hele tiden var en trussel i løbet af kampen. 

Usikkerhed om Schweinsteiger

Louis van Gaal kunne endnu ikke sige om Bastian Schweinsteiger vil spille i sæsonåbningen. Han regner dog med, han får kampen mod PSG til at bevise sig selv. 

– Jeg ved ikke om han spiller, for alle på holdet skal gøre sig fortjent til det. Det skal man også, selvom man hedder Bastian Schweinsteiger. Jeg regner med, han spiller mod PSG, og så må vi håbe, han overbeviser mig. 

Den næste kamp mod PSG bliver spillet torsdag klokken 03.00.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

United besejrede Barcelona

Næste artikel

- Jeg håber, han bliver her!

ANNONCE