Manchester United er plaget af skader

Louis van Gaal må starte sæsonen ud med et skadesplaget mandskab. Forud for Swansea-kampen gjorde hollænderen status for holdets skader.

Manchester United sparker sæsonen i gang i morgen og optimismen fejler ikke noget forud for Swansea-kampen.

Men holdet, der skal revanchere holdets skuffende sæson sidste år, er samtidig ramt af et hav af skader.

– Sam Johnstone, Antonio Valencia, Luke Shaw og Jonny Evans. Welbeck og Van Persie, lød det fra Louis van Gaal da han på fredagens pressemøde blev spurgt til skaderne.

Han indrømmer at det langt fra har været den mest optimale start i Manchester United med både VM og turneen i USA.

– Vi har analyseret Shaw og det er svært at sætte en finger på det. Det er svært at finde en løsnning, men der er mange grunde til det.

– Efter VM kommer spillerne tilbage på forskellige tidspunkter og det er svært at træne. Vi har haft en masse rejseri, jetlag og kampe i de sidste 14 dage. Samtidig er der mængden af træningen, men vi træner kun halvt af det jeg har gjort i andre klubber, så jeg kan ikke sige det er det der er problemet, siger Louis van Gaal og svarer dermed igen på den kritik, som flere har udsat ham for at presse spillerne lidt for meget.

Især venstrebackpladsen er problemet med Luke Shaws skade. Manchester United lod tidligere på sommeren Patrice Evra og Alexander Büttner gå og med Luke Shaws skade, så er de for alvor presset her.

Men sådan ser hollænderen ikke på det.

– Vi spillede i USA med Reece James og Ashley Young i den position, så vi er faktisk godt med. Jeg er meget selvsikker og ikke nervøs. Vi har spillere der er skadet, men vi har slået alle vi har mødt indtil nu. I morgen er det kampen der gælder.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rygte: Lindegaard til Benfica

Næste artikel

Sir Alex Ferguson og Louis van Gaal har stadig ikke mødtes

ANNONCE