Manchester United kørte Betis over i anden halvleg

Manchester United skulle til aften forsøge at revanchere weekendens 0-7-misere på Anfield, da Real Betis gæstede Old Trafford.

Erik ten Hag havde givet genvalg til samtlige spillere fra Liverpool-kampen, og United-spillerne så da også revanchelystne ud i kampens indledende fase i aftenens Europa League-opgør mod Real Betis.

Manchester United kom tidligt foran, da Marcus Rashford opsnusede en løs bold i Betis-feltet, tog et træk og tyrede bolden op i det korte hjørne til 1-0.

De første 30 minutter sad Manchester United på det meste, men det var alligevel Real Betis, der formåede at score kampens næste mål.

Ayoze Perez modtog en høj bold i United-feltet og eksekverede på flot vis med en afslutning i det lange hjørne til 1-1.

Manchester United kom igen foran i starten af anden halvleg, da Antony forkælede publikum på Old Trafford. Brasilieneren modtog bolden på højrekanten, tog et karakteristisk træk ind i banen og krøllede den op i det lange hjørne uden for Claudio Bravos rækkevidde til stillingen 2-1.

Fem minutter senere gjorde Bruno Fernandes det til 3-1, da han fuldstændig umarkeret pandede bolden bolden i mål efter et hjørnespark.

Manchester United scorede igen efter et hjørnespark, da Bruno Fernandes fandt Pellistri på kanten af feltet. Den unge kantspiller tog så sagen i egen hånd i sin første aktion i kampen og driblede ud på kanten, hvor han lagde bolden ind til Scott McTominay, der fik sin afslutning reddet. Weghorst var hurtigt over returen og den lange hollænder kunne nemt gøre det til slutresultatet 4-1.