Manchester United med symptomatisk uafgjort, da Saints besøgte Old Trafford

Manchester United spillede 1-1 med Southampton i lørdagens tidlige Premier League-kamp, og præstationen var en symptomatisk en af slagsen for Manchester United.

Kampen startede ellers i et højt tempo med flere store chancer til Manchester United.

I det 10. spilminut fandt blev Ronaldo sendt i dybden af Jadon Sancho efter en hurtig omstilling. Portugiseren afdriblede Fraiser Forster, men scoringen udeblev, da en tilbagestormende Romain Perraud nåede tilbage og fik blokeret portugiserens svage venstrebensafslutning.

United scorede efter 21 minutter ved Jadon Sancho. Bruno Fernandes spillede Marcus Rashford alene igennem med en sylespids stikning. Rashford fandt efterfølgende Sancho med et fladt indlæg, der med lidt besvær prikkede bolden i mål via Walker-Peters. 1-0.

Southampton spiste sig langsomt ind i kampen, og det kastede flere fine muligheder af sig for The Saints. Stuart Armstrong og Romain Perraud kom blandt andre tæt på, mens Manchester-regnen begyndte at øse ned, da vi nærmede os slutningen på første halvleg.

Og måske den var et varsel omkring, hvad der ventede Manchester United-fansene i anden halvleg.

I det 47. minut spillede Fraser Forster en bold over Manchester Uniteds første preslinje, og så gik det ellers stærkt den anden vej. Che Adams blev spillet i dybden, der så kunne placere bolden fladt i det lange hjørne med en bred inderside. 1-1.

Southampton havde også chancerne til at gøre det til 2-1, da Stuart Armstrong blev spillet fri til afslutning, men han formøblede chancen for at bringe Southampton foran, ligesom Broja gjorde det, da han satte Harry Maguire og var alene igennem mod De Gea.

Maguire kom tæt på til sidst, da han dirigerede et hovedstød mod det lange hjørne efter et frisparksindlæg. Forster reagerede flot og afviste afslutningen.