Tilfreds Hassenhüttl: Vi dominerede

Den mest tilfredse tyske træner på Old Traffords sidelinje i dag var Ralph Hassenhüttl, der havde roser til overs for sit mandskab.

Southamptons manager, Ralph Hassenhüttl, var tilfreds med dagens præstation fra sit hold, hvor han mener, at de dominerede på Drømmenes Teater.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Da vi begyndte at spille vores fodbold, synes jeg, at vi dominerede kampen. De havde første halvleg, og vi havde anden halvleg. Så er et uafgjort resultat nok fair nok, sagde Hassenhüttl til BT Sport efter kampen.

Manchester United kan med rette kritiseres for mangel af team spirit i dagens præstation, men i udeholdets lejr var man yderst tilfreds på det parameter, hvor man udover det også giver roser til angriberduoen.

– Måden, vi kæmpede os tilbage i kampen på, var fantastisk. Og så scorede han (Che Adams, red.) et fantastisk mål, og vores frontduo gjorde meget for vores holdindsats i dag, udtalte den tyske træner.

Manchester United-Southampton endte 1-1.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
13
Shares
Forrige artikel

Manchester United med symptomatisk uafgjort, da Saints besøgte Old Trafford

Næste artikel

Karakterbogen: Rashford, Ronaldo og Maguire skuffer - Sancho bedste mand

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
13
Share