Manchester United – også i Major Soccer League?

Malcolm Glaze er angiveligt blevet tiltrukket af idéen om et United-hold i USA, da Mexicos største klub Chivas allerede har et søsterhold i USAs svar på…

Malcolm Glaze er angiveligt blevet tiltrukket af idéen om et United-hold i USA, da Mexicos største klub Chivas allerede har et søsterhold i USAs svar på en fodboldliga, MLS, med navnet Chivas USA.

Grunden til Glazers idé er selvfølgelig som den første klub rigtigt at bryde igennem på det amerikanske marked, og Glazer håber at et amerikansk United-hold kan føre øget salg af trøjer og andet merchandise med sig i USA. Sportseksperter er særdeles skeptiske, når det kommer til om manden fra Florida vil få noget som helst ud af det – med mindre den amerikanske ishockeyliga NHL bryder fuldkommen sammen. Til gengæld tror det amerikanske fodboldforbund på idéen.

“For 15 år siden havde vi ikke deltaget ved en VM-slutrunde i 40 år, der var ingen professionel liga og ingen kampe på TV. Nu har vi en profesionel liga og der møder i cirka 15.000 op til hver en kamp,” lyder den optimistiske analyse fra en talsmand i fodboldforbundet, der altså tror på fortsat udvikling for interessen omkring fodbold, til The Independent.

Det menes at Glazer vil holde et særdeles vågent øje med det engelske landsholds kommende turné i “Guds eget land,” for at se, hvilken modtagelse de engelske stjerner får.

Forrige artikel

Sir Alex: Vi kan takke os selv

Næste artikel

Hvor mange penge har Fergie?

ANNONCE