Manchester United sigtet efter Fulham kamp

FA har sigtet Manchester United efter de omringede dommer Chris Kavanagh omkring straffesparkssituationen mod Fulham.

Efter den vanvittige FA Cup kamp mod Fulham i søndags har den engelske FA valgt at sigte Manchester United for deres opførsel mod dommeren i kampen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

FA skriver:

– Manchester United FC er blevet sigter efter deres spillere omringede en kampdommer i de 71. minut af FA Cup kampen mod Fulham FC søndag d. 19. marts. Det er påstået at Manchester United FC fejlede i at sikre deres spillere opførte sig på en ordenligt måde og / eller ikke opførte sig på en måde som er uanstændig. Manchester United FC har indtil mandag d.27 marts til at svare.

Den originale sigtelse kan læses her.

 

Efter situationen hvor Willian tog bolden med hånden omringede Manchester United spillerne dommer Chris Kavanagh som i første omgang ikke gav et straffespark. Det blev dog lavet om efter han gennemså situationen igennem med VAR. Dette udløste et straffespark til Manchester United, rødt kort til Willian, manager Marco Silva, og til sidst Aleksandar Mitrovic for at skubbe til dommeren. Både Mitrovic og Silva har fået en sanktion fra den engelske FA.

 

1 kommentar
 1. Ok fair nok, den billet købte vi selv….men fodbold er følelser og her overser dommeren faktisk en åbenlys “hands” på målstregen og fløjter ikke straffe i første omgang, derfor frustrationen, ingen undskyldning men en forklaring.

  Havde dommeren nu fløjtet med det samme og efterfølgende via VAR ændret beslutningen var der nok ikke opstået de samme frustrationer da en VAR kendelse normalt vil få spillerne til at erkende at andre øjne havde set situationen igennem.

  Dog ikke altid det går sådan har vi set.

  Men vi må æde bøden for at omringe og råbe af dommeren, den er ikke længere.

  Jeg syntes faktisk man burde håndhæve reglen om at det kun er captain der kommunikere med dommeren under kampen.

  Inden næste sæson advare alle klubber om at følgende vil ske.

  Henvendelse til dommeren eller dommerne.

  Alle andre end Captain får rødt kort på stedet
  Til gengæld skal Captain have længere snor i forhold til brok.

  Frustration/vredes udbrud UDEN selvkontrol/beherskelse uden at henvende sig direkte til dommerne, gult kort på stedet. (hvilke til en vis grad praktiseres idag) det skal håndhæves 100% konsekvent fremover

  Er personligt piv træt af af se spillerne omringe dommeren og råbe og skrige….også United spillere, det er irriterende at se på og sender de helt forkerte signaler til de unge spillere der ser deres rollemodeller og idoler skabe sig.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Philip Billing: Han er en United-spiller

Næste artikel

Thomas Zilliacus til fansene: Vi vil have jer involveret

ANNONCE