Philip Billing: Han er en United-spiller

I et interview med bold.dk giver Philip Billing klar besked til Rasmus Højlund om at skifte til Manchester United.

De fleste af os så nok Rasmus Højlunds flotte hattrick torsdag aften mod Finland. Og med sådan en præstation kan man ikke undgå at blive småforelsket i den unge bomber, som til dagligt spiller i i italienske Atalanta, hvor formen også har været god. Bournemouths Philip Billing, som kom ind efter 77 minutter, var med til at vinde kampen. I et interview med bold.dk var Rasmus Højlund alligevel det store omdrejningspunkt:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det var dejligt at være med til. Det er sådan nogle kampe, det er dejligt at blive skiftet ind i og være med til at gøre en forskel. Men jeg skal ikke tage noget væk fra Højlund. Det var hans aften. Han er et kæmpe talent, der kan nå rigtig langt hvis han forsætter med at holde sine fødder på jorden.

Tidligere har der været rygter om et større skifte til Rasmus Højlund, og mange store klubber har været interesseret i danskeren. Det kan du læse mere om her.

Der var klar besked fra Billing til Højlund. om hvor han skulle søge hen i Premier League:

– Manchester United. Den måde, han spiller på, kunne jeg godt se ham der fra sommer. De står vist også og mangler en angriber. Han har et kæmpe potentiale, og jeg føler, at han er en United-spiller.

Billing er også sikker på at Højlund ville være godt tilfreds med at have Bruno Fernandes og Christian Eriksen lige bag så:

– Hvis du spørger ham, tror jeg ikke, at det er noget, han ville være utilfreds med.

Rasmus Højlund har også tidligere fortalt at han drømmer om et skifte til Manchester United, så det virker lidt som et match made in heaven.

 

Rasmus Højlund brillerede i går og har været rigtig god i Atalanta. Tror I han kan være fremtidens mand på toppen for Manchester United?  Skriv en kommentar under artiklen, om I tror Højlund som en mulighed for Manchester United. 

 

3 kommentarer
  1. Bring Him in….Bring it on….go for it…

    Han er United fan, kan ikke være et bedre match.

    GGMU

  2. Selvfølgelig skal han være Unitedspiller, og det var rart hvis vi henter ham inden kommer til at koste 6-700 millioner, han bliver rigtig god, han har det man kalder det rigtige angribergen..

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Finsk milliardær vil købe United og gøre fans til medejere

Næste artikel

Manchester United sigtet efter Fulham kamp

ANNONCE