Manchester United skal gennem luppen hos Douple Pass

Manchester United har i disse dage besøg af det belgiske konsulentfirma Douple Pass som skal gå klubbens akademi efter i sømmene.

Selvom Louis van Gaal i denne sæson har introduceret flere store iøjnfaldende talenter, så står Manchester Uniteds akademi overfor store forandringer efter der fornyelig kom en ny mand på posten som akademichef, den tidligere United-spiller Nicky Butt.

Til at hjælpe på vej mod et bedre akademi, så vil han nu få det belgiske firma Douple Pass til at gå akademiet og klubbens talentprogram igennem, skriver The Daily Mail.

Douple Pass er anerkendte for deres grundige audits af både klubbers og nationale forbunds talentprogrammer. I øjeblikket er de således også engageret i dansk fodbold, hvor de danske klubber i Alka Superliga er ved at blive gennemgået med henblik på at løfte det danske talentarbejde.

Tidligere har Douple Pass også hjulpet det nationale talentarbejde i både Tyskland og Belgien.

At turen nu er kommet til Manchester United er ingen overraskelse. I flere år har Premier League arbejdet med firmaet på tværs af de 20 klubber for at optimere talentarbejdet. Et område, der i de senere år har fået mere og mere fokus i de nationale ligaer rundt om i Europa.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Schneiderlin har mere i sig

Næste artikel

- En frustrerende kamp mod Tottenham

ANNONCE