Schneiderlin har mere i sig

Morgan Schneiderlin lover, at der er mere i vente fra ham og forsikrer samtidig om, at truppen er indstillet på at slutte sæsonen fornemt af.

26-årige Morgan Schneiderlin ankom fra Southampton i sommer, og har i sine foreløbigt 27 optrædener for United vist fine takter på midtbanen.

Men ifølge franskmanden selv, så har vi ikke set det bedste til ham endnu, og han insisterer på, at der er mere i vente fra ham. Det fortæller han til MUTV

– Da jeg ankom, havde jeg store forventninger, og jeg ville selvfølgelig spille med om titlen og have stor indflydelse på alting lige med det samme. Men det er en ny filosofi, og der er mange nye ting, man skal vænne sig til.

– Jeg har haft nogle gode kampe og nogle gode perioder, men der er meget konkurrence, og selvom jeg ikke har spillet hver kamp, så lærer jeg stadig, prøver at forbedre mig og gør mit bedste.

– Som sæsonen er skredet frem, har jeg følt mig bedre og bedre tilpas, og jeg ved, at jeg har meget mere i mig, og meget mere jeg vil vise frem. 

Vil slutte stærkt af

Med sejrene over Manchester City og Everton er United at finde på ligaens 5.plads, igen med om kampen om CL-deltagelse næste år, ligesom de også har FA Cup’en at spille for. Og Schneiderlin slår fast, at truppen er stålsat på at slutte sæsonen fornemt af:

– Vi tager en kamp af gangen, og vi kigger ikke for langt frem, men vi ved, at vi har nogle store kampe forude, såsom mod Leicester og Tottenham og FA Cup kampen (mod West Ham, red.), og vi vil vinde dem alle og sikre, at vi slutter meget stærkt af.

– Selvfølgelig er vi alle skuffede over ikke at spille med om titlen, men i fodbold ved du aldrig, hvad der kan ske, så vi prøver at slutte af så stærkt som muligt.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Smalling: En fornøjelse at spille ved siden af Blind

Næste artikel

Manchester United skal gennem luppen hos Douple Pass

ANNONCE