Manchester United starter træningen i dag

Efter en længere pause med corona-lockdown på Carrington uden træninger, er der tirsdag endelig træning på anlægget igen.

Manchester United er endelig begyndt at træne igen efter en længere pause grundet en omfattende spredning af COVID-19 i klubben. Det fortæller både Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News og Chris Wheeler fra Daily Mail.

Samtidig kan man på Harry Maguires Instagram-profil se en story af Carrington-anlægget samt emojis, der beskriver, at han er glad for at være tilbage.

Det skulle angiveligt ikke være alle spillere, der er tilbage, men der skulle være nok spillere til at kunne foretage en træning. En nyhed, der skaber optimisme forud for mandagens kamp mod Newcastle.

Opd.: Ifølge Manchester Evening News var følgende spillere til stede på Carrington i dag:
Rashford, Maguire, Varane, McTominay, Fred, Greenwood, Shaw, Lingard, Mata, Savage, Martial, Bailly, Wan-Bissaka, Cavani, Lindelöf, Bruno Fernandes, Amad, De Gea, Telles.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 21. december

Næste artikel

United hyrer Rangnick-løjtnant som assistent og analytiker

ANNONCE