Manchester United udlejer Mengi til Birmingham

Manchester Uniteds 19-årige forsvarstalent, Teden Mengi, udlejes til Birmingham City for resten af den indeværende sæson.

Teden Mengi skal resten 21/22-sæsonen spille Championship-fodbold for Birmingham City.

Spilletiden har da også været knap for den 19-årige midterforsvarer, som kun har opnået en førsteholdskamp for Manchester United i denne sæson.

Det skete, da han blev indskiftet med en halv time igen i Champions League-gruppekampen mod Young Boys på Old Trafford, hvor United allerede havde kvalificeret sig til slutspillet.

Om skiftet udtaler Mengi:

– Det var vigtigt for mig at finde den bedste løsning, og det er her hos Blues (Birmingham City, red), og nu vil jeg bare igang og få så mange kampe som muligt, og forbedre mig så meget jeg kan som spiller og person, udtaler Mengi til Birminghams officielle hjemmeside.

I Birmingham kan Mengi se frem til at tilslutte sig Tahith Chong, der også er udlejet til klubben fra Manchester United.

– Da jeg hørte om muligheden for et skifte til Blues, greb jeg telefonen og ringede til Chongy (Tahith Chong, red.), og han fortalte mig, at det er et godt sted, holdkammeraterne er gode, at jeg kommer til at nyde det, og at alle er flinke – Så jeg ser virkelig frem til det.

Teden Mengi var senest på udleje hos Derby County i sidste halvdel af den seneste sæson, hvor det blev til ni kampe i Championship, inden han blev skadet og sendt retur til Manchester United.

Forrige artikel

Ståpladser er tilbage efter 30 år

Næste artikel

Medier rapporterer: Stemningen er undertrykkende og 11 United-spillere vil væk

ANNONCE