Manchester Unted redder et point efter voldsom Newcastle-dominans

Manchester United var heldige med at få et point med hjem fra Newcastle, da de til aften spillede 1-1 med Newcastle.

Manchester United spillede 1-1 med Newcastle på et Saint James’ Park, der var tæt på kogepunktet allerede inden kick-off.

Newcastle belønnede hurtigt det intense hjemmepublikum, da Varane mistede bolden, og straks var United-forsvaret fanget i ubalance.

Maximin modtog bolden i venstre side og udstillede Harry Maguire, inden han med en akavet afslutning på flot vis drejede bolden ind i det højre målhjørne.

Newcastle dominerede i resten af halvlegen, og Ralf Rangnick tog konsekvensen af dette, da han tog både Fred og Greenwood ud. Ind kom Cavani og Sancho, der skulle forsøge at rette op på holdkammeraternes fejl i første halvleg.

Der skulle dog ikke gå længe, før Newcastle fik tilspillet sig en gigantisk chance, hvor Saint-Maximin skulle have gjort det til 2-0. Franskmanden fik ikke et ordentligt træf på bolden, og han formøblede muligheden for at udvide føringen.

Stik mod spil og chancer fik United udlignet ved Edison Cavani efter et indlæg af Diogo Dalot, da ’El Matador’ fandt plads i Newcastle-feltet.

Cavani skulle senere have gjort det til 2-1, da han fik serveret et fladt indlæg af Alex Telles, men angriberen fik ikke eksekveret den store chance.

I kampens slutfase var det Newcastle, der forsøgte at stikke af med sejren, men efter stolpeskud og en klasseredning af De Gea endte kampen 1-1.

Kampinfo: Newcastle United 1-1 Manchester United

1-0 – Allan Saint-Maximin
1-1 – Edinson Cavani

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Startopstillinger: Varane er tilbage

Karakterbogen: David de Gea reddede igen Manchester United fra nederlag