Martial forventer at gøre det bedre næste sæson

Anthony Martial har indtil videre scoret 12 mål i denne sæson. En statistik han vil forbedre til næste sæson.

Anthony Martial skiftede i sommers fra AS Monaco til Manchester United. Der var fra start et stort pres på den unge franskmand grundet hans høje prisskilt.

Alligevel tog han de fleste med storm, da han scorede et drømmemål i sin debut mod Liverpool. Indeværende sæson har indtil videre ført til 12 mål i 39 kampe.

– Jeg synes, at jeg kunne have gjort det bedre. Der har været nogle chancer jeg har misset, men jeg tror, at næste sæson vil blive meget bedre, fortæller Martial til RTL.

– Jeg arbejder hårdt til træning hver eneste dag. Jeg vil udvikle mig og blive en bedre spiller.

– Før plejede jeg at sige ‘Nå, jeg er en smule træt, så jeg vil ikke overanstrenge mig’, men nu, uanset om jeg er træt eller ej, giver jeg alt, hvad jeg har til træning for at blive klar til næste kamp.

Håber på Champions League kvalifikation.

Den 20-årige angriber har dog stadigvæk været en af Uniteds bedste spillere i denne sæson, hvor flere har sammenlignet ham med hans franske landsmand Thierry Henry.

– Jeg er tilfreds med mit spil, selvom jeg kunne have gjort det bedre. Jeg håber, at Manchester United vil kvalificere sig til Champions League i næste sæson.

– Det har uden tvivl været en svær sæson. Vi kvalificerede os ikke til knockout fasen i Champions League. Jeg håber, at vi vil være i stand til at vinde vores næste syv kampe og komme tilbage i ræset om top fire.

– De [Manchester United] er ikke blandt de bedste hold, men jeg håber, at de vil være det næste sæson, tilføjer Martial, da han bliver spurgt ind til rygterne, der sender ham til PSG.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

- Han råber tit af mig

Næste artikel

Rojo vil spille for barndomsklubben igen

ANNONCE