Martial: Kritikerne glemmer min alder

Anthony Martial har til tider lagt øre til kritik. Selv mener han, at folk glemmer, han endnu er ung.

Den unge franskmand blev hentet for et rekordstort beløb i 2015. I sin første sæson i United imponerede Martial stort under Louis van Gaal, men et skuffende EM for Frankrig og problemer uden for banen satte sig i hovedet på offensivspilleren. Derfor blev sidste sæson ikke så god for franskmanden.

Denne sæson er indtil videre anderledes opløftende for Martial, og han mener også selv, at noget af kritikken har været for hård.

-Jeg synes, at nogle glemmer min alder. Med tanke på mit talent forventede folk, at jeg ville toppe tidligere, men alle mennesker udvikler sig i deres eget tempo.

– Jeg ønsker bare at vinde så mange titler som muligt med United, og så vil jeg etablere mig på landsholdet og vinde VM med dem, siger Martial til ESPN.

Mange har nævnt, at forholdet mellem Martial og Mourinho ikke er det bedste, men det er ikke et billede, som er sandt ifølge ’Tony’.

-Han har været hård ved mig, men jeg tror, det er fordi, vi ikke forstod hinanden så godt. Nu kender vi hinanden, vi taler sammen, og det går rigtig godt nu.

I denne sæson har Anthony Martial været involveret i ni mål i ti optrædender.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Pressemøde: Mourinho uddyber sine tanker om kampen

Næste artikel

Mourinho roser Lukakus indsats

ANNONCE