Mourinho roser Lukakus indsats

Manageren er imponeret over Romelu Lukakus arbejdsindsats i Brighton-kampen, og han vil gerne se mere af den slags fra holdets øvrige spillere.

Uniteds stjerneangriber Romelu Lukaku måtte gå fra banen uden et mål, da holdet hjemme slog Brighton 1-0 i lørdags, men på trods af de manglende mål, får belgieren rosende ord med på vejen af José Mourinho.

– Helt til sidste minut løb og kæmpede han, som var det kampens første minut. Måden, Romelu fik tilkæmpet sig det hjørnespark, der gav vores scoring, og måden, han sluttede kampen med tacklinger helt nede på venstre back-positionen, det er den mentalitet, jeg gerne vil have, og desværre er alle ikke som ham, siger manageren til klubbens egen hjemmeside.

Lukaku er oppe på 12 mål i alle turneringer for United i denne sæson, og i Premier League har han spillet samtlige minutter, men han har ikke haft lige så meget gang i målscoringen på det seneste, som han havde i starten af sæsonen.

– Spillere er mennesker, og mennesker er forskellige. Nogle er i stand til at presse sig selv til det yderste, mens andre, selv med et stort talent, ikke er i stand til det. Så Romelu var fantastisk i mine øjne. Han scorede ikke, men det er jeg ligeglad med, siger José Mourinho.

Uniteds – og Lukakus – næste kamp er allerede tirsdag aften på udebane mod Watford. Den kamp fløjtes i gang klokken 21.00 og vises på TV3+ og Viaplay.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Martial: Kritikerne glemmer min alder

Næste artikel

Medie: Newcastle lurer på Shaw

ANNONCE