Martial løfter sløret for sit skifte til United

Anthony Martial lod sin mor tale med Louis van Gaal før skiftet til Manchester United kom på plads.

Anthony Martial har taget fodboldengland med storm efter skiftet til Manchester United for en måneds tid siden.

Men den franske angriber har foreløbig været særdeles tavs efter sit skifte, hvor han gik fra at være relativt ukendt til at blive stjerne i Manchester United  i løbet af få uger.

Forud for landskampene imod Armenien og Danmark og med muligheden for at snakke på fransk, så fortæller Martial nu baggrunden for skiftet til Manchester United.

– Jeg fik egentlig at vide at jeg ikke var til salg, så jeg tænkte at jeg skulle blive i Monaco, fortæller den franske angriber i et interview med BFM.

– Da jeg så hørte omkring det her tilbud, så tøvede jeg ikke et sekund og det hele blev klaret ret hurtigt. Jeg ville virkelig det her og jeg ville også fortsætte med at spille i Champions League. Van Gaal ringede til mig og snakkede med min mor, som oversatte for mig. Da jeg ankom i Manchester, mødte jeg ham og vi snakkede en del sammen og så kom skiftet hurtigt på plads, fortæller Martial.

Skiftet fik en del opmærksomhed, da købssummen hurtigt blev anslået til at være over en halv milliard kroner.

– Det påvirker mig ikke det store. Det var mere min familie, der blev påvirket af alt det der stod i aviserne. Jeg koncentrerede mig bare om at komme til Manchester hurtigst muligt og spille noget fodbold. Jeg prøver at ignorere det hele. Jeg lever i en boble. Jeg koncentrerer mig om min fodbold og prøver at lære engelsk hurtigst muligt, lyder det fra Anthoy Martial. 

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Forrige artikel

Rummenigge til United: Stop nu jeres emails

Næste artikel

Disse United-stjerner kommer til Danmark i weekenden

ANNONCE