Martial og Tuanzebe udsat for racisme efter nederlag til Sheffield

Både Anthony Martial og Axel Tuanzebe blev udsat for racistiske kommentarer på gamle Instagram-opslag efter nederlaget til Sheffield i går aftes.

Anthony Martial and Axel Tuanzebe blev begge udsat for racistiske kommentarer på Instagram, efter Manchester United tabte til Premier Leagues bundprop Sheffield United onsdag aften. 

De to spillere, der begge var i Ole Gunnar Solskjærs startopstilling, blev angrebet på gamle Instagram-opslag, hvor de blev mødt af racistiske kommentarer og symboler. Tuanzebe har i kølvandet på angrbebet også slettet sin Twitter-profil. 

Mange af Uniteds spillere har torsdag formiddag taget stor afstand til angrebne og givet til udtryk, at racisme ikke tolereres, heriblandt Harry Maguire. Han postede et billede på Instagram af ham selv, der tager et knæ mod racisme: 

– UNITED mod racisme. Vi vil ikke tolerere det, skrev han på Instagram. 

 

 

Officielt statement fra Manchester United 

Også Manchester United har været ude at give et officielt statement på baggrund af gårdsdagens hændelser: 

– Alle I Manchester United væmmes over de racistiske kommentarer som vores spillere blev mødt af på de sociale medier efter gårdsdagens kamp.

– Vi fordømmer det fuldstændigt, og det er opløftende at se andre fans og spillere gøre det samme på de sociale medier.

– Manchester United har nul-tolerance overfor enhver type racisme eller diskrimination og et langvarigt ønske om at adressere dette gennem vores ‘All Red All Equal’ initiativ. 

– Vi har stadig ikke identificeret disse anonyme og tankeløse fjolser. Derfor opfordrer vi sociale medieplatforme og tilsynsmyndigheder til at styrke foranstaltningerne for at forhindre denne form for adfærd.
 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Rio Ferdinand kritiserer "usynlig" United-duo

Næste artikel

Podcast: Pokalnosser, wakeup-call og Arsenal-optakt

ANNONCE