Rio Ferdinand kritiserer “usynlig” United-duo

Rio Ferdinand var kritisk indstillet til Uniteds holdpræstation på BT Sport i går aftes, men var særligt utilfreds med den ufarlige duo Martial og Rashford.

– Marcus Rashford og Anthony Martial var usynlige her til aften. De kom ikke til nogle chancer og de skabte ingen chancer.

Sådan lød kritikken i går aftes på BT Sport fra Rio Ferdinand. På en aften hvor holdet som enhed ikke fungerede, var der alligevel nogle spillere der faldt mere igennem end andre (det fremgår også af oldtrafford.dk’s karakterergivning).

Anthony Martial, Marcus Rashford og Mason Greenwood skabte ifølge Optajoe tilsammen ingen chancer, og det var vel at mærke mod ligaens absolutte bundprop i tabellen.

Rio Ferdinand så heller ingen skarphed i Uniteds offensiv:

– De havde ikke gnisten oppe foran. Fra første minut var der ikke den pondus og skarphed United har haft når de har spillet sig igennem modstanderen. Kredit til Chris Wilder og Sheffield United, de var godt organiserede, men United stillede dem ikke nogle alvorlige spørgsmål. Bruno Fernandes og Paul Pogba blev ikke for alvor involveret i kampen, og så bliver det svært at kreere chancer.

– Hvis nogle var begyndt at blive optimistiske på Old Trafford var det her et reality check.

Uniteds næste kamp er mod Mikel Artetas Arsenal på lørdag, hvor der udover vigtige point i ligatabellen også venter en mulig revanche, da Artetas mandskab i seneste opgør vandt 1-0. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Skuffet Solskjær savnede fight og 'det lille ekstra' mod Sheffield United

Næste artikel

Martial og Tuanzebe udsat for racisme efter nederlag til Sheffield

ANNONCE