Martial-transfer til Sevilla rykker tættere på

Ifølge flere transferjournalister er Martial til Sevilla-flirten igen for alvor blusset op.

Tidligere på vinduet var der flere historier om, at Anthony Martial var på vej til Sevilla, men rygterne døde så småt. Nu begynder historierne så småt at blusse op igen, her med en uge tilbage af januars transfervindue.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Altid pålidelige Fabrizio Romano rapporterer, at Martial gerne vil til den andalusiske topklub, og klubberne i øjeblikket diskuterer, hvordan de skal splitte angriberens løn. Det var angiveligt der, forhandlingerne gik i stå senest.

Tilmed kan Matteo Moratto berette, at rygtet er “meget hot”. Martial skulle angiveligt være villig til at gå ned i løn, og man venter i skrivende stund på, at der kommer et grønt lys fra Manchester Uniteds side.

Lægger man de to historier sammen, er det sandsynligt, at Anthony Martial meget gerne vil til Sevilla, og alt, der holder ham fra det, er klubberne, der skal blive enige.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rashford efter sejrsmål i 'Fergie Time': Det er en vidunderlig følelse

Næste artikel

Medier: Newcastle giver ikke op på Lingard - forventer en aftale inden deadline day

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share