Rashford efter sejrsmål i ‘Fergie Time’: Det er en vidunderlig følelse

Ifølge Rashford skal holdet nu bruge sejrsfølelse efter to sejre i streg som momentum fremadrettet.

Fra bænken kunne Marcus Rashford sende Old Trafford i ekstase, da han i kampens døende sekunder nemt kunne prikke bolden i et tomt mål efter flot oplæg fra Edinson Cavani. Et vigtigt mål af flere årsager, hvis du spørger manden selv.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det er naturligvis et vigtigt mål, og når det er så sent i kampen, er det selvfølgelig en vidunderlig følelse. Vi er nødt til at udnytte den sejrsfølelse. Vi kunne have været en smule bedre på bolden, men vi fik målet, vi havde brug for, og kan nu bruge det som motivation, siger Rashford, som nu er den spiller, der har scoret flest sejrsgivende mål (4) i Premier Leagues historie.

Med sejren i dag sætter Manchester United sig på en øjeblikkelig fjerdeplads. Og selvom pladsen i top-4 måske skal gives væk i morgen, hvor runden fortsætter, er det ifølge Rashford stadig en god fornemmelse at få et døgn på ligaens fjerdeplads.

– Når to hold ligger så tæt i tabellen, kæmper begge for at være foran hinanden, og i dag klarede vi den. Vi ligger på fjerdepladsen nu, nogle hold har stadig kampe at spille, men det er dejligt at være i den position, siger Rashford til BBC.

Både Tottenham og Arsenal kan kravle over Manchester United i Premier League tabellen, når de skal i ilden mod henholdsvis Chelsea og Burnley.

Du kan gense Rashfords ekstaseskabende mål herunder.

 

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Rangnick: I sidste ende fortjente vi at vinde

Næste artikel

Martial-transfer til Sevilla rykker tættere på

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
1
Share