Martial udtages til landsholdet for første gang siden marts 2018

Ifølge den anerkendte franske journalist Julien Laurens er Martial for første gang i over to år tilbage i folden hos den franske landsholdstræner Didier Deschamps.

Anthony Martial har høstet roser for sin udvikling som spidsangriber hos Manchester United under Ole Gunnar Solskjær.

Senere i dag bliver franskmanden – ifølge journalist Julien Laurens –  belønnet i sit hjemland med en udtagelse til landsholdsfodbold for første gang i over to år.

Det gælder Nations League-kampe mod Sverige og Kroatien.

Martial har haft flere nedture end opture når det er kommet til fodbold for Les Bleus. Det var et særligt stort slag for Martial at blive fravalgt til Frankrigs VM-trup i 2018 der endte med at vinde turneringen.

Manchester United-fans har ovenpå Martials blomstren som central angriber forlangt at han blev overvejet af Deschamps fremfor eksempelvis spillere som Alexandre Lacazette og Olivier Giroud.

Martial har både scoret flere mål og fået mere spilletid end de to konkurrenter i den netop overståede sæson. Det står dog på nuværende tidspunkt ikke klart om Deschamps foretrækker at bruge Martial som angriber eller på venstrefløj.

Martial kan komme i aktion mod Sverige den 5. september og mod Kroatien den 8. september hvor Pogba også forventes udtaget.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Owen forudser Romero snart er fortid i klubben

Næste artikel

Pogba testet positiv for coronavirus: Udeladt af landsholdstrup

ANNONCE