Pogba testet positiv for coronavirus: Udeladt af landsholdstrup

Det franske landstræner, Didier Deschamps, skulle i dag sætte navne på de spillere, som skal repræsentere verdensmestrene i de kommende Nations League-kampe. Heriblandt var Paul Pogba ikke, hvilket skyldes, at midtbanespilleren er blevet testet positiv for coronavirus.

Paul Pogba sad ude med en skade i størstedelen af sæsonen, før Premier League lukkede ned grundet corona-pandemien. Efterfølgende er den flamboyante franskmand vendt stærkt tilbage, og har siden fodboldens genåbning været en fast bestanddel af Manchester Uniteds startopstilling.

Derfor var det også forventet, at Pogba ville være en del af den franske landstræner, Didier Deschamps, 23 udvalgte til kampene mod Sverige og Kroatien.

Sådan gik det dog ikke. Deschamps fortalte i dag til pressen, at Pogba ikke er en del af landsholdstruppen, idet spilleren er blevet testet positiv for coronavirus. 

Tottenhams Tanguy Ndombele er ligeledes blevet testet positiv og er dermed udeladt af truppen.

Vi skrev tidligere i dag, at det forventes, at Anthony Martial vil gøre comeback på det franske landshold. Dette rygte er blevet bekræftet, idet angriberen er én af seks offensivspillere i truppen.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Martial udtages til landsholdet for første gang siden marts 2018

Næste artikel

Henderson: United betyder alverden for mig

ANNONCE