Owen forudser Romero snart er fortid i klubben

Michael Owen tror, at Sergio Romero bliver solgt fra Manchester United indenfor den nærmeste fremtid.

På trods af Sergio Romeros flotte præstationer i Europa League, tror Michael Owen, at han er kommet i overskud hos Manchester United. Klubben har netop forlænget med den unge talentfulde målmand, Dean Henderson, hvilket betyder, at klubben nu råder over tre dygtige målmand.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Der er tidligere blevet spekuleret i, om Dean Henderson på ny skulle udlejes, men nu melder medier, at Ole Gunnar Solskjær ønsker at holde på den unge målmand denne sæson. Det får den tidligere Liverpool og Manchester United-spiller, Michael Owen, til at tro at et snarligt skifte er på vej for argentinske Romero.

– Interessant at Ole Gunnar Solskjær har besluttet at beholde Dean Henderson i stedet for at låne ham ud. Nu råder United over tre af de ti bedste målmænd i Premier League. Der må ske noget, med en af disse. Højest sandsynligt bliver Romero solgt, skriver Owen på hans Twitter-profil.

På trods af at Romero har været i klubben i snart fem år, har han blot spillet 61 kampe. Ud af de 61 kampe er blot syv af dem i Premier League. Den 33-årige målmand lader dog også til for længst at have affundet sig med at være anden violin for David de Gea, hvor han også primært har spillet cup-kampe.

Om United vælger at beholde den loyale reservemålmand eller de vil give de Gea konkurrence i form af Henderson, må tiden vise. Der kan dog spekuleres i om semifinalen i Europa League mod Sevilla kan give et indblik i Solskjærs fremtidsplaner. Normaltvist har Romero stået på mål i disse kampe, men her valgte Solskjær at se bort fra ham og i stedet benytte sig af førstemålmanden.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Tre United-spillere på sæsonens hold i Europa League

Næste artikel

Martial udtages til landsholdet for første gang siden marts 2018

ANNONCE