Martínez: Vi kontrollerede kampen

Lisandro Martínez blev kåret til kampens spiller, da United på udebane slog Nottingham Forest 0-3 i den første af to Carabao Cup-semifinaler. Han roser holdet men kalder samtidig stadig på forberedninger.

Manchester United fik her til aften et yderst fornuftigt udgangspunkt forud for returopgøret i semifinalerne i ligacuppen på næste onsdag. Lisandro Martínez var stærkt medvirkende til dette flotte udgangspunkt, da han sammen med resten af holdet sikrede et clean sheet.

Argentineren var også glad og tilfreds med holdets indsats, da han fik tildelt titlen som kampens spiller kort efter slutfløjtet.

– Jeg er meget glad for drengenes indsats. Jeg syntes, at vi spillede rigtig godt i dag, og vi kontrollerede kampen.

Ifølge Martínez, så var det vigtigt at komme tilbage på sejrssporet efter to uforløste kampe.

– Jeg er stolt af det her hold. Vi tabte den sidste kamp, så vi blev nødt til at skyde brystet frem, og det gjorde vi, udtaler han.

Nottingham Forest var tæt på at udligne i 1. halvleg, så selvom United har et halvt ben i Carabao Cup-finalen, så slår Martínez fast, at holdet stadig skal forberede sig.

– Når vi ikke gør de rigtige ting, så kan vi indkassere mål, lyder det fra dagens “Player of the Match”.

Manchester United og Martínez spiller returopgør på Old Trafford onsdag d. 1. februar kl. 21:00.

 

 

5 kommentarer
 1. Der er helt klart fremgang at spore på det her hold, og jeg nyder den indflydelse Ten Hag har haft. Mere regelmæssigt ser vi igen kampe, hvor man ikke føler United kan smide det til aller sidst, hvilket man nærmest følte i hver eneste kamp under de tidligere managers. Der er lang vej endnu, men jeg tror på projektet.

 2. Av av av en dejlig mand vi har fået i midterforsvaret hva?
  Jeg får flashback til Vidic, samtidig med at Martinez er rolig på bolden og kan ligge en aflevering i fødderne.
  Ten Hag er uden tvivl den rigtige mand for os. Absolut. Vi har skudt papegøjen. Men selvfølgelig det et projekt osv. Men hold nu op det længe siden, at jeg har kunne se meningen med trænerens filosofi og ideer med holdet.
  GGMU

 3. Martinez er klasse, men også respekt til Lindelöf i aftes, da det altså er en position, der konstant snakkes om af eksperter og medier, og en position der virkelig er kamp om.
  Alt for tidligt at sige om ETH er den rigtige mand. Indtil videre ser det rigtig fedt ud, men det gjorde 2. pladsen under Ole jo bestemt også.
  Det er næste sæson som bliver enormt spændende. Transfers og oprydning. Ser vi endelig en manager, som skiller sig af med Jones og andre overflødige spillere, og får de rette spillere ind, og ikke bare dyre afdankede spillere.
  Et trofæ og top 4 i år, så er ETH mere end godkendt.

 4. Jeg ved ikke om jeg vil kalde det dominans. Forrest fik for mange chancer, som de på en dårlig dag ligeså godt kunne have scoret på. Martinez er til gengæld en skøn fighter som tager skraldet og lave der det arbejde som fx Rashford måske ikke lige gider. Weghorst mangler virkelig at bevise sit værd, han skal oppe sig for at blive i start 11. Det er utroligt at en klub som united famler i angrebet, til tider i forsvaret og en del på midtbanen. vi er utrolig sårbare. Til gengæld, har man en følelse af at Ten Hag hele tiden kan lægge mere og mere på. Det er en dejlig følelse.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Licha og Weghorst var iøjnefaldende

Næste artikel

Weghorst efter første United-mål: En fantastisk aften

ANNONCE