Mata: Fansene betyder alt

Dagens brag mod Chelsea bliver ekstra speciel for Juan Mata. Han er dog klar til at gå forrest.

Juan Mata skiftede i Januar Chelsea ud med en ny karriere i Manchester United. På trods af, at han to år i streg var blevet kåret til årets spiller i klubben, så var han alligevel til sidst kommet i overskud på det stjernebesatte Chelsea hold. 

Mata har aldrig lagt skjul på, hvor glad han har været for den beslutning. I dag er han klar til at lede United. Opgaven bliver ikke let, men Mata mener, at specielt fansene kan få en afgørende betydning.

– Fansene betyder alt. På Old Trafford er de helt fantastiske, og specielt i de to sidste hjemmekampe. Man får følelsen af den berømte 12 mand, og det kan blive helt afgørende i kampen mod Chelsea, siger Mata til Manutd.com.

Det er den første kamp for den vævre spanier, mod sit tidligere hold. I sidste sæson kom han således først til klubben på et tidspunkt, hvor begge kampe mellem de to giganter var blevet spillet. Det er derfor en lidt speciel følelse Mata har inden kampen.

– Det var mere specielt dengang, hvor jeg lige var skiftet fra Valencia til Chelsea. Her mødte vi dem blot én måned efter skiftet. I dag er ligeledes speciel, men det vigtigste for mig er de 3 point.

Du kan se, hvordan Mata klarer det mod sin tidligere klub senere i dag. Der er Kickoff 17.00.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Chelsea

Næste artikel

En sejr kan være starten på en ny æra.

ANNONCE