En sejr kan være starten på en ny æra.

Van Gaal mener, at en sejr i dagens kamp meget vel kan blive starten på en ny æra.

De røde djævle har haft en stigende formkurve i de seneste kampe. Selvom det blev til et uafgjort resultat på udebane mod West Bromwich, så begynder Van Gaals filosofi at skinne igennem.

I dag kommer så eksaminationen over, hvor langt hollænderen er nået i genopbygningen af holdet. Her kommer Chelsea på besøg. Holdet har været aldeles suveræn, og kan med en sejr øge afstanden med 6 point, ned til nummer to. United manageren er klar over, hvor stor betydning kampen har.

– Kampen kan være afgørende for resten af vores sæson. Det har jeg også fortalt til mine spillere, for det har jeg set masser af eksempler på i min tid som manager. Får du et godt resultat, når det måske ikke forventes, kan det give en masse selvtillid til de kommende kampe, udtaler Van Gaal til MUTV.

Hollænderen er opsat på, at de sløsede fejl i defensiven skal ungåes, da sådanne fejl vil blive straffet hårdt, når modstanderen hedder Chelsea.

– Jeg tænker meget over de mål, men vi giver dem væk på grund af individuelle fejl. Det er altid forskellige der fejler, derfor er det utroligt svært at gøre noget ved. Vi spillede en god kamp angrebsmæssigt mod West Bromwich, men at score to mål var ikke nok. Det var en skam, vi var ellers det bedste hold på banen.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Mata: Fansene betyder alt

Næste artikel

When the Kremlin gets your number...

ANNONCE