Mata flyvende i sejr mod Newcastle

Juan Mata var med to mål manden bag sejren på 0-4 ude mod Newcastle, hvor Anders Lindegaard fik et clean sheet med hjem efter en god præstation.

David Moyes havde ændret på en del pladser, i forhold til det hold der tirsdag aften spillede mod Bayern München på Old Trafford. Nogle udskiftninger var foretaget af nød grundet skader, mens andre var af taktisk karakter.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Wayne Rooney var ude med skade, hvilket gav en sjælden start til mexicanske Chicharito, og den lille angriber spillede en god kamp, og viste at han har målfarligheden intakt på trods af manglende spilletid i denne sæson.

Desuden var der spilletid til danske Anders Lindegaard, der fik den første kamp i ligaen i denne sæson. Lindegaard gjorde det ganske fint, og var stærk de gange Newcastle var fremme og true ham i målet. Hans bedste aktion kom kort før tid, hvor han leverede en fantastisk redning.

United var generelt mere på bolden end i tirsdags, og havde tydeligvis fået mere selvtillid efter et par gode kampe på det seneste. Omvendt havde hjemmeholdet ikke meget at byde ind med, og blev da også buhet ud af deres egne fans efter kampen.

Juan Mata er ved at falde til i United, og var endnu engang omdrejningspunktet i det offensive, ligesom også Kagawa og Januzaj var fint spillende i dagens kamp. Mata bragte United foran på et fremragende frispark, der elegant blev løftet over muren og ind i hjørnet.

Samme Mata var også manden bag målet til 0-2, da han viste klassen foran mål. Suverænt tog han et frækt træk i feltet, og trillede bolden i nettet. Det gav ro til gæsterne, mens hjemmeholdet virkede opgivende. Deres ekstremt dårligt hjemmebanestatistik i denne sæson, en statistik der faktisk er værre end Uniteds, gav tro på tre point til Moyes og co.

Chicharito lurede konstant oppe i angrebet, og da Newcastle fejlede slog han til og sikrede United sejren. Herefter blev det til comeback til Nani, der har været ude i længere tid, ligesom Evra blev taget ud for formentlig at blive sparet til onsdagens returkamp i München.

Få minutter før tid kunne Adnan Januzaj så slå sejren fast, da han efter et par fornemme kombinationer i feltet enkelt sendte bolden ind til 0-4.

Stærk præstation af United i dag, hvor hele holdet virkede opsat og leverede en god præstation. Der var enkle smuttere i defensiven, hvilket er naturligt med de mange udskiftninger. Chris Smalling viste dog godkendte takter efter nogle uger på sidelinjen.

Sejren giver uden tvivl mere selvtillid til United, der altså skal en tur til München på onsdag for at kæmpe med Bayern om en billet til semifinalen i Champions League.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Newcastle

Næste artikel

Dårlig optakt for Bayern

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share