Mata: Frustrerende ikke at spille

Manchester Uniteds Juan Mata kunne godt tænke sig at spille flere minutter for United, men var glad for en startplads, to assists og tre point i 4-0-sejren over Norwich.

Lørdag vandt Manchester United med 4-0 over Norwich, hvilket ikke mindst skyldtes en god præstation af Juan Mata, der lagde op til to af Uniteds mål. Spanieren var glad for, at han kunne hjælpe United-mandskabet til sejr. 

– Jeg nød det i dag. Det var en god præstation fra alle. Det er et godt eksempel på, hvor godt vi kan spille. Vi skal spille sådan her kontinuerligt, hvis vi vil have en Champions League-plads, siger Juan Mata ifølge BBC.

– Når jeg spiller i højre side, har jeg plads til at komme ind i banen med min venstrefod. I dag puttede Marcus og Anthony heldigvis bolden i nettet, siger han.

Mata har ikke startet inde for United i en Premier League-kamp siden begyndelsen af december, og spanieren erkender, at det ikke er let at sidde så meget på bænken. 

– Det er frustrerende, når jeg ikke spiller. Jeg er stadig sulten efter at hjælpe mit hold med mål og assists. Som enhver anden spiller, er jeg ikke glad, når jeg ikke spiller. Men jeg skal altid være klar til at hjælpe holdet. 

Dagens optræden var Matas 12. i Premier League i denne sæson. Han havde dog hverken scoret eller lagt op til et mål før i dag. 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær roser sit hårdtarbejdende United-hold

Næste artikel

Daniel Farke: United er bedst på kontra i ligaen

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share