Mata og de Gea ønsker at gøre trøjen ære

Juan Mata og David de Gea har ligesom en række andre United-spillere udtalt, hvordan de ønsker at præstere bedre og gøre United-trøjen ære forud for rivalopgøret mod Manchester City onsdag aften.

Manchester United led et pinligt nederlag på 0-4 mod Everton påskesøndag. Ikke nok med dette, så løb United-spillerne også samlet otte kilometer mindre end modstanderen. Dette har fået mange eksperter, fans og såvel også manager, Ole Gunnar Solskjær, til at kritisere spillernes attitude i den seneste kamp.

Senest har Paul Pogba og Nemanja Matic været ude og undskylde samt love en bedre præstation fremover. Det samme er tilfældet med Juan Mata og David de Gea, der begge ønsker at modbevise kritikkerne med en trodsreaktion.

– I dag har jeg ingen motivation til at skrive noget. Jeg kan kun forestille mig hvilken skuffelse og tristhed, I har følt siden tirsdag, og jeg forstår, skriver Mata blandt andet i sin ugentlige blog.

– Tak for jeres ubetingede støtte. Der er kun en vej fremad, men ord er ikke nok: Vi skal give alt for denne trøje, for denne klub og for jer, slutter spanieren af med at skrive. 

Også David de Gea, der på det seneste har været rygtet i kontraktstrid med Uniteds bestyrelse, har været ude at undskylde den seneste præstation på de sociale medier.

– Det er svært at forklare med ord, hvordan jeg føler i dag. Som kaptajn ønsker jeg at sige, at præstationen fra dette hold ikke levede op til de standarder, man forventer, når man trækker denne trøje over hovedet, skriver David de Gea, der agerede kaptajn for holdet søndag, blandt andet.

– Vi er nødt til at forbedre os, men ord betyder ikke meget: Vi er nødt til at give alt for denne klub, slutter målmanden af.

United-spillerne får chancen for at betale noget af fansenes støtte tilbage, når de onsdag aften tager imod Manchester City på Old Trafford. 

Forrige artikel

Solskjær: City-kampen er den perfekte anledning

Næste artikel

Andy Mitten afskriver Mike Phelan-rygte

ANNONCE