Solskjær: City-kampen er den perfekte anledning

Ole Gunnar Solskjær fortæller, at han har haft en alvorssnak med sine spillere efter den katastrofale kamp mod Everton. Nu glæder han sig til at se et modsvar, når de forsvarende mestre kommer på besøg.

Med søndagens smertelige 4-0-nederlag in mente er Ole Gunnar Solskjær ikke et øjeblik i tvivl om, at onsdagens brag mod Manchester City kommer på det helt rette tidspunkt. Det sagde nordmanden på tirsdagens pressemøde.

– Det er den bedste kamp, vi kunne bede om. Spillerne var uden tvivl sårede (efter Everton-kampen, red). Vi havde et møde efter kampen, og du kunne uden tvivl nogen som helst tvivl fornemme, at spillerne var skuffede – men også meget sårede af deres præstation, siger Solskjær og fortsætter:

– Og City-kampen er den perfekte anledning, for spillerne kommer ikke til at kunne skjule sig på banen. Jeg har sagt det så mange gange, og fansene vil stå bag dig, lige meget hvordan resultatet bliver – så længe du lægger den indsats for dagen, der skal til, mod et City-hold, der er rigtig kompetent.  

Skal være forberedte på Citys høje pres

Den norske United-manager er da også godt klar over, at der venter en enorm opgave onsdag aften. Manchester City er hele 22 point over “de røde djævle” i tabellen, og derfor kan hans spillere ikke tillade sig endnu en ‘off-day’.

– Vi er nødt til at være klar til presset, for de er rigtigt dygtige i presspillet, og de spiller med kvalitet i boldomgangen, så vi er nødt til at forsvare os godt, og når vi vinder bolden, er vi nødt til at være klar på deres aggresive pres, fortsætter nordmanden.

– De vil ramme dig på anklerne, på hælene, og de vil sparke dig – de vil ikke tillade os at lave nemme kontraangreb, så der vil blive begået frispark, ingen tvivl om det.

– Når du ser dem spille, så tillader de så mange spillere at gå med fremad, og de vil prøve at stoppe os så højt oppe, de kan komme til det.

Nu er ikke tiden til transfersnak

Meget af snakken efter Everton-nederlaget har gået på den formodentlig kommende udskiftning, Solskjær står overfor at skulle lave i sin trup. Men nordmanden mener ikke, at de overvejelser bør gøres midt i forberedelserne til så vigtig en kamp.

– Selvfølgelig lærer du noget om dine spillere, og det er ikke nu, vi skal tale om at lave de helt store ændringer i truppen, der ellers har klaret det så godt. City og Liverpool har fået flere point end os i de sidste 18 kampe, eller hvor meget det nu er, og det er det.

– Det er en super indsats af drengene, vi var, hvor vi var, da vi kom hertil, og du kan se så mange Man United-DNA hos mange af de her spillere. Vi er nødt til at få nogle spillere ind, og nogle vil smutte.

Onsdagens brag mod de blå naboer sparkes i gang kl. 21 på Old Trafford. Den bliver vist på TV3+ og Viaplay.

Forrige artikel

Solskjær glæder sig over Shaw-retur

Næste artikel

Mata og de Gea ønsker at gøre trøjen ære

ANNONCE