Mata skriver igen på bloggen

Juan Mata er igen klar med sin personlige blog. Læs blandt andet om alt fra Chelsea-kampen til motorsport.

Det er en stolt Mata der indleder ugens blog. Han er stolt over den måde, som holdet greb kampen i lørdags an på. Samtidigt er han stolt over den modtagelse, som han fik på sin gamle hjemmebane. 

– Jeg føler mig meget stolt over den kamp, vi spillede med meget boldbesiddelse. Vi formåede at skabe mange chancer og spille vores eget spil, og dette endda med de suveræne liga-førere. Som managageren sagde efter kampen, så var vi hele tiden tro mod vores eget fodboldkoncept. Hvis vi fortsætter med at spille sådan, vil der være mange sejre at hente endnu, det er jeg sikker på.

– Holdet viste stor personlighed i kampen. De gav ikke meget plads på banen og dækkede op med mange spillere bag bolden. Selvfølgelig lavede vi nogle fejl i kampen, men den følelse, jeg sidder tilbage med efter kampen, er stolthed. 

Glad for gensynet med gamle venner

Det er ikke nogen hemmelighed, at kampen betød meget for Mata. Han spillede nogle fantastiske år i Chelsea, og han er stolt over den modtagelse, han fik på sin gamle hjemmebane. 

– Jeg kunne virkelig mærke tilskuernes respekt, og det vil jeg altid være taknemmelig for. Jeg ønsker at takke dem alle, og samtidigt ønske dem tillykke med den titel, som de er på vej til at vinde. 

– Det var hyggeligt at snakke med dem efter kampen. Det var dejligt at hilse på alle de bekendte ansigter rundt på stadionet og føle hele den respekt, de tog imod mig med. 

Nu ser vi frem

Nu er det tid til at se frem for hele truppen, for der er ikke tid til at hvile meget. I næste runde venter den svære udekamp på Goodison Park. Et af de mest velkendte og frygtede stadions i England. Juan Mata går ind til kampen med respekt for modstanderen.

– Vi ved, der er fem finaler tilbage nu. Den første er ude mod Everton, som er et svært sted at spille. Sidste gang vi spillede mod dem, havde vi det utroligt svært. Men vi går selvfølgelig efter alle tre point.

Meddelelse til David Silva

I weekenden vandt Manchester City (desværre) over West Ham på hjemmebane. Men sejren blev overskygget af et uheld til David Silva. Silva udgik fra kampen med en iltmaske på, og det er noget, der berører Juan Mata.

– Jeg vil gerne sende en hilsen til min ven, David Silva. Han udgik fra weekendens kamp med en iltmaske. Jeg håber, han har det godt og er tilbage på banen hurtigt igen. Jeg tror ikke, hans kindben er brækket, så det er forhåbenligt bare en forskrækkelse. 

Tid til Formel 1

Juan Mata fandt også tid til andre ting end fodbold i weekenden. Han hæfter sig ved det spændende Formel 1 Grand Prix I Bahrain, hvor han dog er ærgelig over de manglende point til de spanske kørere. 

– Søndag så jeg motorsport. Det var en stor sejr til Hamilton. Desværre var der ikke nogle af de spanske kørere, der fik point i weekenden. Bedre gik det på motorcyklerne, hvor Valentino Rossi fejrede sin sejr iført en Maradonna-trøje. Jeg har altid synes, den italienske fyr er ret genial. 

Følg med i næste uge, hvor Juan Mata endnu en gang sætter pen til papir. På Oldtrafford.dk forsøger vi selvfølgelig at gengive bloggen fra Juan Mata hver eneste uge. 

 

Forrige artikel

Luke Shaw er glad for spilletid mod Chelsea

Næste artikel

LvG: Ryan Giggs arbejder rigtig hårdt

ANNONCE