Luke Shaw er glad for spilletid mod Chelsea

Luke Shaw er klar til bygge på efter at have spillet den bedste kamp i United trøjen mod Chelsea.

Luke Shaw har ikke spillet siden FA Cup nederlaget mod Arsenal, men han leverede en flot præstation i lørdagens nederlag mod Chelsea. Venstrebacken selv var også glad for sit eget spil og ser nu frem mod mere spilletid.

– Det var min første kamp i seks uger, så det var dejligt at være med igen. Jeg synes, det var min bedste kamp i klubben. Jeg følte mig tilpas på banen, og jeg kom ofte med frem. Jeg synes, alle gjorde det fornemt. Det var bare en af de dage, hvor det ikke ville lykkes.

– Jeg har ikke spillet meget, og der har været en del negative kommentarer om mig. Det har ikke været sjovt, og jeg har bare forsøgt at ignorere det. Forhåbentlig er denne kamp starten på bedre tider for mig, udtalte han efter Chelsea kampen ifølge manutd.com.

I den svære sidste tid har Shaw nydt godt af, at familien er rykket med til Manchester, men også manageren, Louis van Gaal, har været en god støtte for den unge back.

– Jeg har venner og familie, der hjælper mig på denne rejse, men van Gaal har også været fantastisk. Jeg har lært meget af ham, og jeg er glad for at han troede på mig i en så stor en kamp som mod Chelsea.

– Man kan se, hvad han har fået ud af det her United hold i de sidste uger, men det er kun fordi, der virkelig er et fokus. Man skal give 100 procent i hver træning og i kamp. Vi vil blive ved med at forbedre os, så vi kan komme blæsende i næste sæson.

Luke Shaw blev før denne sæson hentet i Southampton som langsigtet erstatning for franske Patrice Evra.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: Liverpool lurer på Falcao

Næste artikel

Mata skriver igen på bloggen

Relaterede artikler
Total
0
Share