Matas blog: Glæder mig til kampene i februar

Juan Mata skriver i sin ugentlige blog, at han håber på, at holdet i februar kan fortsætte de takter, de viste mod Derby.

I december-måned lykkedes det ikke for United at sejre i nogen af holdets seks kampe. Set i det lys var januar straks bedre. Her blev til til fire sejre i seks kampe. Nederlaget mod Southampton og det uafgjorte resultat mod Newcastle var dog streger i regningen.

Juan Mata er heller ikke selv tilfreds med januar med men håber på, at februar kan bringe sejre med sig.

– Det har ikke været den nemmeste måned, men jeg synes, at vi går ind til februar med en god fornemmelse. Vi spillede en god kamp mod Derby, hvor vi var mere dynamiske og flydende, hvilket vi håber kan fortsætte.

– Der er ikke tid til at nyde sejren over Derby, da vi allerede skal fokusere på den næste opgave mod Stoke tirsdag. Det er en svær modstander, som har ændret deres stil i forhold til tidligere, og det fungerer for dem.

Denne uge betyder også et gensyn med Stamford Bridge for Juan Mata, der spillede for Chelsea, inden skiftet til Manchester United i 2014. Det er en kamp, som spanieren ser frem til.

– Vi slutter ugen med en meget speciel kamp for mig. Jeg spillede rigtig mange kampe på Stamford Bridge, og det er imod en klub, som jeg altid vil være taknemmlig for. Når det er sagt, så er mit eneste mål at vinde kampen.

United spiller mod Stoke i morgen(tirsdag) aften mod Stoke og så mod Chelsea på søndag kl. 17:00.

 

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Stoke City

Næste artikel

Rygte: Tidligere City-back på vej?

ANNONCE