Matchday news

Edwin van der Sar fejrer i dag 40 års fødselsdag, og ser frem til lørdagens kamp mod Spurs. Samtidig håber han på, at United kan tage Premier League…

Edwin van der Sar fejrer i dag 40 års fødselsdag, og ser frem til lørdagens kamp mod Spurs. Samtidig håber han på, at United kan tage Premier League trofæet tilbage til Old Trafford, efter det akkurat glippede sidste sæson.

”Vi vil have Premier League titlen tilbage. Vi missede akkurat titlen sidste år, hvor vi også havde en del skader og tabte for mange kampe. Så jeg mener det er prioriteten i år, at genvinde titlen. Og selvfølgelig røg vi for tidligt ud af Europa sidste sæson, så det er også et fokus punkt i år”, udtalte Uniteds hollandske sidste skanse ved pressemødet forud for kampen.

Der er inden morgendagens opgør scoret 999 Premier League mål på Old Trafford, så der er ganske stor sandsynlighed for, at der i løbet af de 90 minutter mod Spurs, bliver scoret Premier League mål nummer 1.000.

Såfremt Gary Neville spiller i lørdagens opgør, vil det være hans Premier League kamp nummer 400. Samtidig kan han med fordel få lidt tips fra brormand Phil, der for nylig har mødt Tottenham, og havde godt styr på Gareth Bale.

Det er, som nævnt tidligere på denne side, 21 år siden Tottenham sidst vandt mod United på Old Trafford. Det var i december 1989, da Gary Lineker sikrede London-klubben en 1-0 sejr. Derudover er de sidste 25 kampe mellem de to hold, i alle konkurrencer, endt med uafgjort eller United sejr. Desuden har Tottenham i sine sidste 67 udekampe mod Liverpool, United, Chelsea og Arsenal, ikke været i stand til at hente en sejr.

Så Redknapps tropper har uden tvivl en stor opgave foran sig, mens de omvendt vil elske at sætte en stopper for den negative rekord.

Kampens dommer er Mark Clattenburg.

Husk, du kan se kampen med masser af andre United fans på en pub i nærheden af dig. Tjek vores forum, og find en pub tæt på dig, som viser kampen.

Forrige artikel

Fokus på Spurs

Næste artikel

United bærer symbol til ære for soldaterne

ANNONCE