Fokus på Spurs

Tottenham ligger pt på 5.pladsen i Premier League, med 15 point efter ni kampe. Det er ikke siden åbningskampen mod Manchester City, lykkedes for Spurs at…

Tottenham ligger pt på 5.pladsen i Premier League, med 15 point efter ni kampe. Det er ikke siden åbningskampen mod Manchester City, lykkedes for Spurs at holde målet rent. Men på trods af den gavmilde defensiv, er der blot lukket et mål ind i 2.halvleg hos Tottenham. Så det kunne tyde på, United skal være skarpe fra start af, hvis man vil score hos Gomes og co.

Det blev til et tidligt exit fra Carling Cuppen, da man i 3. runde røg ud til Arsenal, som efter ekstra tid vandt 4-1.

I Champions League er Spurs debutanter, hvor man er i pulje med de regerende mestre fra Inter, hollandske Twente og Werder Bremen fra Tyskland. Halvvejs gennem gruppespillet, har man hentet fire point. Primært forsvarsspillet har haltet en del for Redknapps hold indtil videre.

En af Tottenhams helt store spillere denne sæson har været Gareth Bale. Ikke mindst et hattrick mod Inter i Champions League, har været med til at sætte en tyk streg under den unge walisers enorme talent.

Sir Alex har længe været en stor fan af Bale, som han da også tilbage i 2007 forsøgte at hente til United fra Southampton. Som vi ved, valgte den walisiske wing at tage til White Hart Lane i stedet. Men flere medier mener, at Ferguson vil forsøge at hente Gareth Bale til United til sommer, nu da Glazer familien har lovet penge til transfer-indkøb.

I den forbindelse, kom Tottenhams brasilianske målmand Heurelho Gomes med følgende kommentar, ”Måske vil der komme klubber på banen, sådan er det jo. Men jeg tror Tottenham vil holde fast på ham. Han er hurtig, har teknik og er fantastisk for os”, sagde Gomes forud for morgendagens kamp.

En anden vigtig brik i Tottenhams offensiv er hollandske Rafael van der Vaart, som kom til klubben på sidste dag i sommerens transfervindue. En handel, som vakte stor opsigt i fodboldverdenen. Dels fordi man havde ventet van der Vaart ville tage til en større klub end Tottenham, og dels den pris Redknapp fik hollænderen for. Blot £ 8 mio. måtte Redknapp betale til Real Madrid for kreatøren.

Indtil videre har van der Vaart scoret fem mål i den hvide trøje, hvoraf de fire af dem er scoret i ligaen. Samtlige af dem er dog scoret hjemme på White Hart Lane.

Forrige artikel

Kort nyt

Næste artikel

Matchday news

ANNONCE