Matchvinder Maguire: ‘Jeg har fået en chance nu’

Harry Maguire har spillet sig tættere på holdet i Manchester United på det seneste, og i aften blev han matchvinder mod FC København. Han er selv stolt af den måde, han har tacklet det seneste år på.

Harry Maguire blev matchvinder i aftenens Champions League-kamp mod FC København, da han headede bolden ind cirka 20 minutter før tid. Målet blev kampens eneste scoring.

Den engelske landsholdspiller har den seneste tid spillet sig længere og længere ind på holdet, efter at han det seneste år i store perioder har været henvist til bænken. I dag fik han for tredje gang i træk fuld spilletid for United.

Den tidligere anfører er stolt af den måde, han har tacklet modgangen på, og han er klar til at gribe den nye mulighed.

– Jeg er virkelig stolt og glad for den måde, jeg har håndteret de sidste 6-12 måneder. Jeg har fået en chance nu, og jeg vil bare være her, hjælpe holdet og få klubben tilbage til, hvor den skal være, siger han.

Den 30-årige midterforsvarer erkender, at han og holdkammeraterne ikke leverede en tilfredsstillende præstation i aftenens kamp.

– Utroligt. Vi skal være mere kliniske og få det andet mål. Første halvdel var virkelig dårlig, men vi kom meget bedre ud til 2. halvleg.

Med sejren har United tre point efter de første tre kampe i gruppe A i Champions Leagye.

Du kan se Maguires flotte hovedstødsmål her.

 

2 kommentarer
  1. Jeg bliver aldrig fan af Maguire, pga hans evner på banen, og mener ikke han burde spille for united, men respekt for hans tilgang, og det han har vist de sidste to kampe. Det kunne mange af de andre spillere lære noget af..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Dagens mand i skysovs: 'Jeg passer bare mit arbejde'

Næste artikel

Highlights: Maguire og Onana redder dagen for United

ANNONCE